RYTTERGÅRDEN - Dks smukkeste MC messe

INDHOLD I RYTTERGÅRDEN

Her vil alt nyt der kommer på TrackdayGuiden blive vist. Indholdet skabes af frivillige kræfter, som via deres bidrag ønsker at medvirke til at udbrede kendskabet og lysten til Trackdays. Er du en ildsjæl der ønsker at bidrage med indhold og derved ønsker at gøre en forskel, så KLIK HER.

ØNSKER DU OMTALE?

DANMARKS SMUKKESTE MC MESSE

Fantastiske dage i Sjællands idyl på Gisselfeld!

TrackdayGuiden var repræsenteret på Danmarks Smukkeste MC Messe på Gisselfeld på Sydsjælland. Vi vil våge den påstand at vi havde messens bedste plads lige midt i solen fra fredag til søndag. De 3 repræsentater fra TrackdayGuiden fik ikke mange sekunders pause, da interessen var rigtig stor og mange fik derfor tilfredsstillet deres nysgerrighed med en god uddybende snak om alt fra trackday til mc og udstyr.

Vi fornemmer at vi har ramt et tørt sted i dansk motorsport. Den opmærksomhed og feedback vi efterfølgende har fået fra vores facebookbrugere, hjemmesidebesøgende, importører og trackdayarrangører har været udelukkende positiv og har givet andelning til en masse nye ideer til tiltag på TrackdayGuiden.dk i den kommende tid.

DANMARKS SMUKKESTE MC MESSE