Trackday kalender

Portimao – Jysk Racing

man 03. jan -
ons 05. jan
No data was found

Trackdays for både motorcykel-elskende mænd og kvinder helt fra nybegynder og helt op til MotoGP stjerner. Der er plads til alle

Atmosfæren er afslappet med en overvejende mængde adrenalin og action i luften. Vi tilbyder en masse køretid, primært opdelt i grupper ud fra omgangstider, så alle kan være med. Vi arrangerer ligeledes adskillige former for løb hen over weekenden. Der kan nævnes, at vi har hele to grupper i SBK (A & B), derudover har vi SSP, Italio, BOT, Ladys cup, Endurance og ikke mindst “New generation cup”, der er for alle, som ikke deltager i de andre løb, der foregår på et højt plan ift. vanlige danske forhold. SBK A & B samt SSP afvikles i separate løb og langt de fleste weekender, er der to løb i disse tre klasser.
Transponder, tidstagning og løb er med i prisen. Ligeledes er det muligt at få en udskrift af dine tider i løbet af weekenden. Det er muligt at få en professionel instruktør, til at vise sig rundt på banen.

Hvem er Jysk Racing?

Jysk Racing er Ulrik Kjellerup. I mange år har Ulrik Kjellerup med Jysk Racing været med helt i front af dansk RR og Trackdays, som fast ryttergård forhandler af kvalitetsudstyr og dækservice

KILDE: www.jyskracing.dk

Spanien vintersæson 2021/22.

Der er opsamling søndag den 19. december 2021 ved Jysk Racing HQ.
Alt udstyr kommer retur efter sidste arrangement i Alcarras søndag den 27. marts 2022.
Vi tilbyder en sikker og fuld forsikret transport af din motorcykel/udstyr til Spanien.
Du skal blot møde op på den eller de baner, som du er tilmeldt, så er dit udstyr leveret dertil med transporten fra det sikrede lager. Herefter skal du blot indrette dig i garagen, køre og hygge dig, for derefter at sende grejet med lastbilen retur til lageret.
Vi har prøvet det her en del gange før, og det fungerer helt optimalt under normale forhold.
Plads til motorcykel i en stålramme samt udstyr i en palleramme (80x120 og 40 cm høj). Der er faktisk rigtig god plads til de mest nødvendige ting.
Nærmere information om præcise tidspunkter for opsamling m.v. kommer senere i en infomail til de tilmeldte.
Der er begrænsning på antallet af pladser i lastbilen. Så overvejer du at deltage, bør du ikke tænke over det for længe.

Tilmeldings formular