Trackday kalender

Rudskogen – Rookie Camp v. TrackdayGuiden

man 27. jun -
ons 29. jun

OBS: Danske instruktører på mange Filip Backlund trackdays // Se note på hvert event.

Hos Filip Backlund Trackdays kan du vælge mellem 2 typer events:

  • Trackdays by Filip Backlund
  • On 2 Wheels

Går du og tænker på hvilket format der passer dig?, er du ny på banen?, eller har du ikke kørt så mange år på banen?, så skal du deltage i vores Trackdays af Filip Backlund. Der har vi flere instruktører i hver fartgruppe, som tager dig under deres vinger og guider dig, hvordan du kører bedst i hver kurve. Med vores brede kompetence indenfor instruktørteamet udfordrer vi også de erfarne chauffører til at turde udvikle sig endnu mere. Vi har 4 store arrangementer med Trackdays by Filip Backlund, hvor vi sætter al fokus på at udvikle dig og din køreteknik.

Er du en erfaren kører med flere banedage og/eller baneår i ryggen?, kan du håndtere din cykel i forskellige situationer? Så skal du også tilmelde dig vores “On 2 Wheels” arrangementer, hvor vi har fokus på køreglæde, “liggebænk” og fællesnævnere. Vi ser, at hastighedsgruppen mellem/gul gruppe og opefter burde kunne tilfredsstille indholdet af On2Wheels.

Så med det sagt byder vi velkommen til en højsæson med en masse køreglæde, fællesskab, venner, grin og skønne minder at tage med til næste vintersæson!

Rookie Campen er for nye kørere, let øvede kørere og kørere som måske er alene afsted og ønsker at være en del af et fællesskab. Du behøver ikke have din base i Rookie Campén, for at kunne gøre brug af den service der tilbydes.

Det er Gratis at tilmelde sig TrackdayGuiden´s Rookie Camp når man har købt adgang til selve trackdayen hos arrangøren.

Rookie Campen er et særligt område i ryttergården, hvor de kørere som har lyst kan have deres base med pittelt, motorcykler mv. TrackdayGuiden´s crew og instruktører vil have deres base i Rookie Campen, hvorfra de vil hjælpe med alt fra praktiske spørgsmål, individuel instruktørkørsel, teknisk hjælp, til gode råd på banen.

Rudskogen er en af de mest sikre baner vi har kørt på. Der er rig lejlighed til at rede stoltheden, hvis man glipper et sving og kommer for tidligt, eller sent ind i det. Banen er flere stedet indtil flere banebreder bredere end den markeret bane. Det er en teknisk bane. Der er et par rigtig gode svingkombinationer, hvor man virkelig får øvet nedlægning ved flere hastigheder. Svingene er generelt middel-/højhastigheds.

Rudskogen er topmoderne. Hele baneanlægget er nyt og flot. Der er store synlige LED tavler, hele banen rundt, så der er ingen undskyldning for at misse det ternede flag på sidste omgang.

Sidst, men ikke mindst, så er både banen og anlægget flot og beliggende i kuperet klippe og skovterræn. Her kan du roligt tage familien med, de vil ikke kede sig da der er meget at kigge på.

Banen ligger små 530 km fra København, og er bestemt turen værd, også for dig der er begynder og måske aldrig har været på bane. Du får både fart på cyklen og lært svingteknik under meget sikre forhold. MEGET køretid, da der ikke arrangeres løb og banen må bruges hele dagen får du rigtig meget køretid for pengene.

Her er der et par særlige krav man skal være OBS på, især kørere i blå, rød og sort klasse (alle andre end gadekørere i grøn gruppe).

Tilmeldings formular