Trackday kalender

Slovakiaring – “Moving On” v. TrackdayGuiden

tors 14. apr -
søn 17. apr
Slovakiet

Zenergy Racing

Er du klar til at opleve den ultimative kombination af Zen og energi på MC? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos ZENERGY Racing kommer du ”in the zone” med fuld fart og fuld kontrol. Men pas på – det er ekstremt vanedannende!

Udover banetid tilbydes blandt andet dækservice, fotoservice, optimal klasseinddeling via transpondertidtagning og ikke mindst råhygge og selskab af massevis af fantastiske mennesker.

Zenergy’s trackdays er for alle motorcyklister, der er interesserede i en fantastisk oplevelse som stensikkert flytter grænser og gør dig til en skarpere og mere sikker motorcyklist. Dette være sig nyudklækkede gadekørere, der gerne vil teste deres maskine og sig selv under sikre og forudsigelige forhold, den voksende skare af trackday junkies over til garvede road racere, der er ude efter at skære de næste tiendedele af deres omgangstider.

KILDE: www.zenergyracing.dk

Information til dig med ingen eller begrænset baneerfaring

Den laveste klasse hos Zenergy Racing er “Gul”. I gul klasse er der fri kørsel samtidig med instruktørkørsel.
Der må overhales og der er ingen krav til at man skal kører med masterkører/instruktør. Det anbefales dog kraftigt at kører med masterkører hvis man har ingen eller begrænset baneerfaring.

TrackdayGuidens "Moving On"

... for dig der måske allerede har deltaget i TrackdayGuiden’s Rookie Camp – eller andre begynderkurser.

Fokus i denne Camp er i høj grad på det sociale element og derigennem oparbejde en god relation og blive mere tryg på og uden for banen.

Slovakia Ring er en hurtig bane, der byder på både høj hastighed og kompleks svingkombination. Banen består i det store hele af hårnålesving og mediumhastigheds sving kombineret med et stort antal overhalingsvenlige stykker.

Slovakia Ring er en mega bane på 5922 meter med alle faciliteter inkl. tankanlæg, stor ryttergård, fine pitgarager, restaurant og hotel.

 

Tilmeldings formular