RYTTERGÅRDEN - Op på hesten

I SAMARBEJDE MED

5 TRIN DER KAN HJÆLPE DIG OP PÅ HESTEN IGEN

Nedenfor er skitseret 5 trin der kan hjælpe dig med at komme tilbage i sadlen, og også få dig op i hastighed igen.

1 - Reflekter over hvad der forårsaget styrtet

Den vigtigste ting er at lære af sit styrt, og fastslå hvorfor det skete. Ved man hvorfor det skete, kan man begynde at arbejde på en korrektion for at sikre, at det ikke sker igen.

Herefter fokusere på hvad du har lært og ikke fejlen. Hvis fejlen optager dit sind under din kørsel vil denne uden tvivl gøre dig bange og urolig på banen. Fokuser på løsningen.

2 - På på hesten i en fart

Dette kommer i meget tæt andenplads til ovenstående. Jo mindre tid mellem din styrt og at du kommer tilbage på hesten, jo bedre. Dæmonerne fra styrtet må ikke få en chance for fodfæste.

3 - Tag det langsomt til at starte med

Forvent ikke at hoppe lige tilbage på cyklen og kunne køre lige så hurtigt som før. Tag din tid og byg din hastighed langsomt op, hvis du føler at du ikke kører så hurtigt som før, det er helt naturligt og det sker for de fleste efter et styrt.

Det vil tage tid, men hvis du tager det langsomt og bare vænner sig til at være på cykelen igen, vil du opdage at din hastighed øges stille og roligt. Gør det nemt for dig selv, vælg kun et sving at fokusere på, bryd det ned og arbejde på det, indtil du trygt kan sige at du tager det lige så godt som før styrtet, og gå derefter videre til det næste sving. Giv dig selv let opnåelige mål snarere end at forsøge at tackle alt på én gang.

4 - Erkend at du ikke er en dårlig kører, du har blot lavet en fejl

Folk laver fejl hele tiden i alle aspekter af livet, og det er det du også har gjort.

Se det ikke som en personlig fejl, du har blot gjort noget på en måde, der har vist sig ikke at være korrekt, lær af det. Derved kan du forhindre at det sker igen.

5 - Få vejledning / hjælp

At vælge at køre bag en masterkører eller få lidt 1-til-1 coaching, kan være en god måde at øge tilliden til sin kørsel ved at arbejde på de områder, som plager en. Træning kan i det hele taget være værdifuldt, og en af de elementer, der kan hjælpe med at vende tilbage til din vandte hastighed, og endda måske også overgå det niveau du havde før.

EN ARTIKEL I SAMARBEJDE MED