Anderstorp (SE)

Anderstorp Raceway

Anderstorp er en super bane for både erfarne og begyndere.

Den byder på høj hastighed både i sving og på langsiderne og der er flere bløde sving hvor man virkelig kan mærke hvordan cyklen arbejder og især få god nedlægning. Det er nemt at finde et fint flow på denne bane da den er stor og der er plads til mange forskellige linjer igennem svingene og stadig opretholde fornuftigt tempo. Den er ikke så teknisk, og giver plads til at lærer at ”kaste ankeret” og smide cyklen hurtigt og langt ned, hvilket er vigtigt og et must hvis man gerne vil øge farten.

Banen er ujævn få steder, bl.a for enden af langsiden hvis man kommer langt ud mod venstre, også i karrusellen som er et langt hårnålesving hvor man kommer igennem med op mod 150 km/t, alt efter hvor hurtig man er, her skal man også være lidt opmærksom på at der kommer et venstre sving lige efter, så de første gange man tager dette sving skal man lige tage det stille og roligt, ellers ender man i gruset eller med en brun plet i underbukserne.

Hjemmeside Luftfoto
Anderstorps Motorbana AB
Box 180
334 24 Anderstorp
Sweden
Tlf: (46) 371 161 70

Ligger små 340 kilometer oppe i Sverige, i nærheden af Gisalved. Mange vælger at kører nordpå imod Stockholm, men det kan anbefales af tage vejen imod Halmstad og dreje af kort efter, det er både hurtigere og kortere.

Bygget i 1968 i fladt terræn. Banen var meget populær i 1970'erne og hostede seks runder af Formel 1.

For tiden hoster banen for det meste løb på nationalt plan ud over trackdage..

Link til ruteplan

Anmeldelser

Anderstorp er sjov og meget lærerig. Den er ikke så stressende og der er rigelig plads til at lave kørefejl uden at blive straffet med en tur i gruset. Anderstorp er en RIGTIG racerbane, og den er blandt favoritterne.

User Thumb Mikkel Daugaard Larsen

Giv din mening.

Gå til baneanmeldelse

User Thumb DIT NAVN