ARRANGØR - BioSan Racing Events

https://www.facebook.com/groups/384551255341290
0.0/5

Lav en anmeldelse

Læs anmeldelserne her på siden

BioSan Racing Events

BioSan Race Events

Vi er en blandet flok af mennesker, der har den samme store kærlighed til Motorcykler, Roadracing, Trackdays, Sol og dejlige mc ture, som i årevis har enten kørt eller kører roadracing, ejere af motorcykelforretninger, eller som er mekanikere for racerkørere som kører om Danmarks mesterskaberne i moderne og classic roadracing samt i de spanske mesterskaber! nogle af os er tidlige danmarksmestre, og som forældre til nye talenter, gerne ser at dansk/nordisk Roadracing får bedre vilkår, end de selv har haft.

Derfor er vi glade for at kunne starte en dansk-Nordisk Race Camp op, i spanien, så vi kan forlænge vores træningsperiode til 12 måneder om året, og have en fast adresse, hvor vi kan opbevare vore motorcykler og udstyr, og hvor vi kan køre ud fra, til forskellige baner. For at denne drøm skal kunne realiseres, har vi startet bed & breakfast og Biosan Race events op, og med tiden køre totale events rundt om i Spanien! Med disse tiltag, er det vores drøm og håb, at kunne støtte dansk talenter og etablerede racerkørere i fremtiden.

Vores nationalitet er:

Dansk, Svensk, Norsk, Tysk og Spansk

Vi har en fælles drøm om gode racerbaner, sol og varme, og et fast opholdssted til vores motorcykler om vinteren, så vi kan dyrke vores lidenskab og kærlighed for motorcykler og fede trackdays.

Vi har alle lært hinanden at kende igennem Racing, og er enige om at der ikke er noget bedere end race, hygge i pitten og barbecue om aften.

Alt hvad der er nævnt her, er “limen” der holder os sammen, og sammen forsøger vi at skabe et for alle godt og billigt sted at dyrke deres sport vinteren igennem.

KILDE: BioSan Racing Events

Tlf.:

+45 51705494

Instruktør:

JA Jörg Teuchert - tidl. supersport vinder

Forplejning:

JA

Målgruppe:

Erfarne trackdaykørere

MC-transport:

JA

Hjemmeside:

OM BioSan Racing Events

BioSan Race Events

Tilbyder hele pakken hvis turen går syd på:

  • Airport car service
  • Bike Transport
  • Rent a Vin / Trailer
  • Bike hotel
  • Trackdays
  • Transport til og fra hotel
Ingen events fundet

Anmeldelser

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}