TG ROOKIE CAMP

TrackdayGuidens Rookie Camp er ganske Gratis at tilmelde sig. Man skal dog huske selv at købe adgang til banedagen hos selve trackday arrangøren.

HVAD DU KAN FORVENTE PÅ EN ROOKIE CAMP

Martin Born siger
Rookie Camp er et super initiativ og et godt forum til lige at drøfte erfaringerne fra det netop kørte pas. Ligesom vi også kunne hjælpes ad med skift af bremsegreb og hjul fremfor at stå alene på et afsides sted i pitområdet. Teltene er med til at skabe stemning og giver god læ mod sol og regn.
Steffen siger
Når alt er nyt, kan man hurtig blive usikker på alt, lige fra om man er til besvær for andre, om man gør tingene korrekt til om man kører optimalt for at udvikle sig. (plus meget mere). I Rookie camp bliver man simpelthen båret lige igennem al den usikkerhed. Man bliver ført rundt på banen af instruktør i første pas, så man kommer godt fra start. under flere pas er der instruktør under kørsel, og feedback imellem pas. Alt i et tempo der er individuelt tilpasset. Både på og udenfor banen er der god hygge, god stemning og masser af personlig udvikling. jeg er meget taknemmelig for, at der findes sådan noget som Trackayguiden. Jeg vil på det varmeste anbefale det. Og jeg vil selv deltage så meget som jeg har mulighed for. Mange tak!
Få hjælp til teknisk kontrol

Vi hjælper dig med at få styr på at din MC er klar til banekørsel.