ARRANGØR - Padborg Park

0.0/5

Lav en anmeldelse

Læs anmeldelserne her på siden

Klasser

Begynder

Motorcykler med lavere hastighed og første gangs besøgende på banen.

Øvede

De lidt mere erfarne og øvede motorcyklister

Pro

For de erfarne motorcyklister og de hurtigste motorcykler.

Padborg Park

Tlf.:

+45 74608093

Instruktør:

JA

Fotoservice:

NEJ

Løbsarrangør:

NEJ

Forplejning:

JA

Målgruppe:

Alle

dB grænse:

JA 99dB

MC-transport:

NEJ

Hjemmeside:

OM Padborg Park

Padborg Park MC Kurser

Motorcykelkursus på Padborg Park. Formålet med et motorcykel kursus på Padborg Park er at træne færdigheder i kurveteknik, bremseteknik og acceleration.

Motorrcykel kursus er for alle men er indelt i erfaring og cykel.

Motorcyklisterne bliver ved tilmelding på hjemmesiden inddelt i grupper efter de færdigheder de selv mener at have.

Der vil, efter aftale med instruktørerne og baneledelsen, være mulighed for at blive flyttet til en anden gruppe når første pas er gennemført.

KILDE: www.padborgpark.dk

KURSUS BESKRIVELSE

Begynder

Motorcykler med lavere hastighed og første gangs besøgende på banen. Kursusdag med træning af færdighed på motorcykel. På kursusdagen får deltagerne trænet færdighederne kurveteknik, bremseteknik og acceleration. Der vil blive serveret en let frokost til middag. Brændstof medtages, da der ikke er brændstof til salg på Padborg Park. Deltagerne skal være iført læder- eller goretex-dragt med beskyttelse i knæ, hofte, albuer og ryg, styrthjelm,  handsker og støvler. Motorcyklerne skal være i en god stand. Motorcyklens forlys, baglys og spejl skal tildækkes med gaffatape. Motorcyklen skal holde sig indenfor en støjgrænse på 99 dB, da en overskridelse betyder udelukkelse. Der udføres teknisk kontrol fra kl. 8.00-9.00. Det er et krav at motorcyklen er udstyret med en standard udstødning, eller en dB-killer monteret på udstødningen. Dagen slutter kl 16

Husk at der også kan købes et gavekort til Padborg Parks MC-dage

Der vil være ambulance til stede, og der er frokost og drikkevare med i prisen.

Øvede

De lidt mere erfarne og øvede motorcyklister. Kursusdag med træning af færdighed på motorcykel. På kursusdagen får deltagerne trænet færdighederne kurveteknik, bremseteknik og acceleration. Der vil blive serveret en let frokost til middag. Brændstof medtages, da der ikke er brændstof til salg på Padborg Park. Deltagerne skal være iført læder- eller goretex-dragt med beskyttelse i knæ, hofte, albuer og ryg,
Styrthjelm,  handsker og støvler. Motorcyklerne skal være i en god stand. Motorcyklens forlys, baglys og spejl skal tildækkes med gaffatape. Motorcyklen skal holde sig indenfor en støjgrænse på 99 dB, da en overskridelse betyder udelukkelse. Der udføres teknisk kontrol fra kl. 8.00-9.00. Det er et krav at motorcyklen er udstyret med en standard udstødning, eller har en dB-killer monteret på udstødningen. Dagen slutter kl 1600.

Husk at der også kan købes et gavekort til Padborg Parks MC-dage

Der vil være ambulance til stede, og der er frokost og drikkevare med i prisen.

Pro

For de erfarne motorcyklister og de hurtigste motorcykler. Kursusdag med træning af færdighed på motorcykel. På dagen får deltagerne trænet færdighederne kurveteknik, bremseteknik og acceleration. Der vil blive serveret en let frokost til middag. Brændstof medtages, da der ikke er brændstof til salg på Padborg Park. Deltagerne skal være iført læder- eller goretex-dragt med beskyttelse i knæ, hofte, albuer og ryg, styrthjelm,  handsker og støvler. Motorcyklerne skal være i en god stand. Motorcyklens forlys, baglys og spejl skal tildækkes med gaffatape. Motorcyklen skal holde sig indenfor en støjgrænse på 99 dB, da en overskridelse betyder udelukkelse. Der udføres teknisk kontrol fra kl. 8.00-9.00. Det er et krav at motorcyklen er udstyret med en standard udstødning, eller en dB-killer monteret på udstødningen. Dagen slutter kl 1600.

Der vil være ambulance til stede, og der er mad og drikkevare med i prisen.

Husk at der også kan købes et gavekort til Padborg Parks MC-dage

Anmeldelser

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}