Trackday kalender

Mantorp Park – Filip Backlund Trackdays

fre 23. aug -
lør 24. aug

OBS: Danske instruktører på mange Filip Backlund trackdays // Se note på hvert event.

Hos Filip Backlund Trackdays kan du vælge mellem 2 typer events:

  • Trackdays by Filip Backlund
  • On 2 Wheels

Går du og tænker på hvilket format der passer dig?, er du ny på banen?, eller har du ikke kørt så mange år på banen?, så skal du deltage i vores Trackdays af Filip Backlund. Der har vi flere instruktører i hver fartgruppe, som tager dig under deres vinger og guider dig, hvordan du kører bedst i hver kurve. Med vores brede kompetence indenfor instruktørteamet udfordrer vi også de erfarne chauffører til at turde udvikle sig endnu mere. Vi har 4 store arrangementer med Trackdays by Filip Backlund, hvor vi sætter al fokus på at udvikle dig og din køreteknik.

Er du en erfaren kører med flere banedage og/eller baneår i ryggen?, kan du håndtere din cykel i forskellige situationer? Så skal du også tilmelde dig vores “On 2 Wheels” arrangementer, hvor vi har fokus på køreglæde, “liggebænk” og fællesnævnere. Vi ser, at hastighedsgruppen mellem/gul gruppe og opefter burde kunne tilfredsstille indholdet af On2Wheels.

Så med det sagt byder vi velkommen til en højsæson med en masse køreglæde, fællesskab, venner, grin og skønne minder at tage med til næste vintersæson!

Tilmeldings formular