Trackday kalender

Mantorp Park – Rookie Camp v. TrackdayGuiden

man 03. jul -
fre 07. jul

OBS: Danske instruktører på mange Filip Backlund trackdays // Se note på hvert event.

Hos Filip Backlund Trackdays kan du vælge mellem 2 typer events:

  • Trackdays by Filip Backlund
  • On 2 Wheels

Går du og tænker på hvilket format der passer dig?, er du ny på banen?, eller har du ikke kørt så mange år på banen?, så skal du deltage i vores Trackdays af Filip Backlund. Der har vi flere instruktører i hver fartgruppe, som tager dig under deres vinger og guider dig, hvordan du kører bedst i hver kurve. Med vores brede kompetence indenfor instruktørteamet udfordrer vi også de erfarne chauffører til at turde udvikle sig endnu mere. Vi har 4 store arrangementer med Trackdays by Filip Backlund, hvor vi sætter al fokus på at udvikle dig og din køreteknik.

Er du en erfaren kører med flere banedage og/eller baneår i ryggen?, kan du håndtere din cykel i forskellige situationer? Så skal du også tilmelde dig vores “On 2 Wheels” arrangementer, hvor vi har fokus på køreglæde, “liggebænk” og fællesnævnere. Vi ser, at hastighedsgruppen mellem/gul gruppe og opefter burde kunne tilfredsstille indholdet af On2Wheels.

Så med det sagt byder vi velkommen til en højsæson med en masse køreglæde, fællesskab, venner, grin og skønne minder at tage med til næste vintersæson!

Rookie Campen er for nye kørere, let øvede kørere og kørere som måske er alene afsted og ønsker at være en del af et fællesskab. Du behøver ikke have din base i Rookie Campén, for at kunne gøre brug af den service der tilbydes.

Det er Gratis at tilmelde sig TrackdayGuiden´s Rookie Camp når man har købt adgang til selve trackdayen hos arrangøren.

Rookie Campen er et særligt område i ryttergården, hvor de kørere som har lyst kan have deres base med pittelt, motorcykler mv. TrackdayGuiden´s crew og instruktører vil have deres base i Rookie Campen, hvorfra de vil hjælpe med alt fra praktiske spørgsmål, individuel instruktørkørsel, teknisk hjælp, til gode råd på banen.

Mantorp Park er rigtig sjov at køre på, dog kræver den nogle omgange før den sidder under huden, der er mange blinde vinkler samt en chikane inden langsiden som kan være lidt svær at knække for at komme rigtig ind, og ud igen. Nedbremsningen for enden af langsiden kan hurtigt blive meget febrilsk da svingets udformning er svær at læse og man bremser ned ad bakke, man kan dog bremse både meget hårdt og meget sent, derudover kan der ved udgangen af svinget gasses meget hårdt.

Banen er lige over 3km og har et format der minder om GP standard.

Banen ligger lidt nord for de store søer i Sverige, nærmeste by er Lindkøbing, med Universitets hospital, der har stor erfaring med racerkørere. Banen ligger ved motorvej E4, og der er en benzintank lige i nærheden. Der er shopping center 4-5 km væk

Tilmeldings formular