ARRANGØR - Valhalla Racing

https://www.facebook.com/ValhallaRacing
5/5

Lav en anmeldelse

Læs anmeldelserne her på siden

Klasser

Green flag

Grøn gruppe

Grøn er primært en instruktørført gruppe, så dette er ikke stedet man skal være hvis man vil kører race. Grøn gruppe fungere mere som et køreteknisk kursus, hvor du med hjælp fra vores erfarne instruktører lærer både dine og din motorcykels grænser at kende i sikre rammer. Her vil du lærer om bl.a. Svingteknik, ned bremsning, ideal linjen mm.

INFO TIL GADECYKLER : Din motorcykel vil som regel være dækket af din kaskoforsikring i denne gruppe. Men da dette er individuelt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, bør man tjekke op med sit eget.

Blue flag

Blå gruppe

I blå gruppe kører man frit og overhaling er tilladt. Her vil der også være mulighed for instruktør og hjælp til at få omgangstiden længere ned på den mest sikre måde. Dog skal alle overhalinger og andre manøvre man foretager sig ude på banen, altid være med god afstand og respekt for de andre førere.

Red flag

Rød gruppe

Rød er for den rutineret fører med en rimelig baneerfaring og her vil tempoet være noget højere end i blå. Overhalinger vil også være tilladt, men som altid med respekt for langsommere førere på banen.

Black flag

Sort gruppe

Sort er den absolut hurtigste gruppe og kun for rutinerede førere med meget baneerfaring. Ligesom i blå & rød vil overhaling selvfølgelig også være tilladt, men igen med respekt for andre langsommere førere.

Valhalla Racing

En stor passion for road racing, har skabt Valhalla Racing.

Vi har alle kørt road racing en del år og har siden været på mange af Europas baner til rigtig mange events. Dette har givet os en knowhow, vi gerne vil give videre, så du kan få de bedste oplevelser on-track. Dette kombineret med vores erfaring fra store events, gør at vi kan skabe en helt unik oplevelse for vores kunder.

Derfor føler vi os helt sikre på at vi kan levere et kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris. Kvaliteten leveres i form af vores passion og erfaring. Prisen ved et samarbejde direkte med baneanlægne.

Navnet Valhalla er fuldt bevidst. Valhal er i Nordisk mytologi guden Odins bolig. Her er det Einherjerne’s hjemsted, de vikinger der dør ærefuldt i kamp. Her kæmper de dagligt mod hinanden for at træne til det store slag og hver aften genoplives de slagne og bringes tilbage til Valhal for at spise og drikke.
Uden frygt sætter vi os op på cyklen, for ærefuldt at vinde. Indbyrdes kæmper med hinanden, for en placering på podiet. Men om aftenen er konkurrencen glemt og her genoplives de slagne til middag og fest.

KILDE: Valhalla Racing

 

 

Tlf.:

+45 27 80 27 07

Instruktør:

JA

Fotoservice:

JA

Løbsarrangør:

JA

Forplejning:

JA - Grillparty

Målgruppe:

Alle

dB grænse:

skiftende

MC-transport:

NEJ

Hjemmeside:

OM Valhalla Racing

Drømmer du om at blive den nye Rossi?

Eller vil du bare med ud under sikre forhold med en omgang ligesindede motorcykel entusiaster og forbedre din kørerteknik? Men samtidig blive en mere sikker motorcyklist uanset om du er mest til landevejs kørsel eller bare gerne vil mærke følelsen når din kneeslider rammer asfalten for første gang?

Valhalla Racing afholder motorcykel trackdays for både baneracere og indregistrerede mc’er, og for både nye og garvede road racere. Her får du muligheden for at konkurrere mod dig selv og andre motorcykelentusiaster under sikre forhold og med hjælp fra super erfarne instruktører. Samtidig vil du opleve et helt utroligt fællesskab og sublim råhygge!

Dette kan du forvente:
-Fri instruktør
-Køreteknisk kursus
-Banekørsel
-Races for fun
-All incl. – Transponder, strøm, løbsdeltagelse mm.
-BBQ aftener
-Pokaler & Præmier
-Dæk service
-Mekaniker
-Fotograf
-Optimal sikkerhed & maximal køretid

Vi garantere at du får en uforglemmelig oplevelse med ligesindede og forbedrer din køreteknik markant.

OBS! – Indregistrerede motorcykler vil som regel blive dækket af dens kaskoforsikring i grøn klasse, som fungere som et køreteknisk kursus med instruktører.

24/5/2024 til
26/5/2024
24/6/2024 til
25/6/2024
6/9/2024 til
8/9/2024
30/9/2024 til
1/10/2024

Anmeldelser

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}