Trackday kalender

Anderstorp – Rookie Camp v. TrackdayGuiden

fre 06. sep -
søn 08. sep

Valhalla Racing

Drømmer du om at blive den nye Rossi?

Eller vil du bare med ud under sikre forhold med en omgang ligesindede motorcykel entusiaster og forbedre din kørerteknik? Men samtidig blive en mere sikker motorcyklist uanset om du er mest til landevejs kørsel eller bare gerne vil mærke følelsen når din kneeslider rammer asfalten for første gang?

Valhalla Racing afholder motorcykel trackdays for både baneracere og indregistrerede mc’er, og for både nye og garvede road racere. Her får du muligheden for at konkurrere mod dig selv og andre motorcykelentusiaster under sikre forhold og med hjælp fra super erfarne instruktører. Samtidig vil du opleve et helt utroligt fællesskab og sublim råhygge!

Dette kan du forvente:
-Fri instruktør
-Køreteknisk kursus
-Banekørsel
-Races for fun
-All incl. – Transponder, strøm, løbsdeltagelse mm.
-BBQ aftener
-Pokaler & Præmier
-Dæk service
-Mekaniker
-Fotograf
-Optimal sikkerhed & maximal køretid

Vi garantere at du får en uforglemmelig oplevelse med ligesindede og forbedrer din køreteknik markant.

OBS! – Indregistrerede motorcykler vil som regel blive dækket af dens kaskoforsikring i grøn klasse, som fungere som et køreteknisk kursus med instruktører.

Rookie Campen er for nye kørere, let øvede kørere og kørere som måske er alene afsted og ønsker at være en del af et fællesskab. Du behøver ikke have din base i Rookie Campén, for at kunne gøre brug af den service der tilbydes.

Det er Gratis at tilmelde sig TrackdayGuiden´s Rookie Camp når man har købt adgang til selve trackdayen hos arrangøren.

Rookie Campen er et særligt område i ryttergården, hvor de kørere som har lyst kan have deres base med pittelt, motorcykler mv. TrackdayGuiden´s crew og instruktører vil have deres base i Rookie Campen, hvorfra de vil hjælpe med alt fra praktiske spørgsmål, individuel instruktørkørsel, teknisk hjælp, til gode råd på banen.

Anderstorp er en af TrackdayGuidens favoritbaner, og er god til både begyndere, der gerne vil have fart på og erfarne, der ikke kan få det hurtigt nok! Banen byder på høj hastighed både i sving og på langsiderne og der er flere bløde sving hvor man virkelig kan mærke hvordan cyklen arbejder og især få god nedlægning.

Det er nemt at finde et fint flow på denne bane, da den er stor og der er plads til mange forskellige linjer igennem svingene og stadig opretholde fornuftigt tempo.

 


 

På disse trackdays er der mulighed for at leje en racer fra Lej en racer

Link til lejenracer

Tilmeldings formular