MINI RR, MOTARD OG SCOOTER

Der er ingen nedre aldersgrænse for hvornår man kan begynde at køre “Mini Road Racing”.
Der er dog en grænse for maskinstørrelse afhængig af alder.

Børn på 5+ år kan køre “Mini moto junior”(Pocketbikes) og “Mini Super moto” f.eks. Yamaha PW50 (Mini motard).

Børn på 8+ år kan deltage i stævner i Mini RR på de lidt større maskiner som Ohvale110 eller NSF100 (Internationale aldersgrænse FIM), ca 9 hk og op til ca. 125kmt. (OBS 10+ år Ohvale160)

Børn på 12+ år Kan kører på Ohvale190, ca. 23hk og op til 150kmt.

Alle Mini Road Racing klasser køres på Gokartbaner

Road Racing Klub Viking

Road Racing Klub Viking (RRKV) afholder “trackdays” hver tirsdag, i Ishøj, fra 16-20 og lørdag fra 13-17 i lige uger på den lokale gokartbane. Prisen er kr. 200,-/gang ved dagspas og kr. 1.800,- for årspas som giver fri træning en hel sæson. Til de nye der kunne tænke sig at prøve kræfter har klubben investeret i en Ohvale110 Automatic som er ideel til de små som ikke kan skifte gear. Ved prøvetur har klubben Sikkerhedsudstyr, samt hjelm og handsker. Kørertid kan variere afhængig af deltagere på dagen. Prøvetur koster kr. 300,- inkl. Det hele.

Det er også muligt at leje denne maskine ved stævne til en favorabel pris af kr. 2.000,- for en hel weekend. Det har vi indført for at give forældrene muligheden for dels at se om barnet kan li sporten men også at komme ud og se og være en del af sammenholdet. Ligeledes kan det være en stor mundfuld at skulle ud og investere i ny maskine og for at hjælpe den proces gør vi dette muligt.


Vil du prøve kræfter med noget større,

er der en fin 1200m lang gokartbane i Lockarp i Sverige (10min kørsel fra Øresundsbroen). Der er åben for træning, mandage fra 17-21 og lørdage fra 11-15. Pris 250,- Svenske kr. Se mere info. på www.Mak.nu

Ligeledes har vi Kristianstad, Åsum ring med sit meget fine anlæg hvor der trænes tit fra den danske side. Banen er ca 1250m lang og byder på høj fart og et anlæg i verdensklasse. Prisen er også her kr. 250,-. Inden man drager derover bør man tjekke deres kalender på www.Kristianstadkarting.se

 

Supermoto og Mini Road Racing trackdays

Zenergy Mini Racing afholder trackdays på gokart baner rundt om i DK. Trackdays er opdelt i 5 grupper. Grøn gruppe er generelt for børn op til 10 års alderen. Ældre børn, der er på bane for første gang, kan få dispensation til at starte i grøn klasse. Det er dog vigtigt, at der er plads til de allermindste. Der er generelt fri kørsel, men iblandt kan vi organisere instruktion til de små kørere. Forældrene er typisk med på banekanten og kan hjælpe, hvis der skulle være behov for det.

I gul, blå, rød & sort klasse kører alle typer af mini cykler, dvs, minimotard, scooter, KTM Duke 200 og miniGP, MaxiGP inddelt i klasser, alt efter omgangstider. Orange klasse er forbeholdt de større cykler, primært Supermotard. I sort og rød klasse, kører de hurtigste mini cykler, efterfulgt af blå og gul. Der laves nye klasseinddelinger i løbet af arrangementet, baseret på kørte omgangstider, således at alle deltagere, kommer til at køre i en klasse, hvor tempoet er afstemt til den enkelte kører.

Orange klasse er forbeholdt Supermotard kørere.

OBS - JUSTER KÆDEN!

Road Racing Klub
Viking
"RRKV" Priser

0-12år
RRKV medlemskab kr. 600,-
Årskort Ishøj banen kr. 1800,-
DMU licens kr. 200,- første år
DMU licens kr. 500,- efterfølgende år

13-17år
RRKV medlemskab kr. 600,-
Årskort Ishøj banen kr. 1800,-
DMU licens kr. 200,- første år
DMU licens kr. 750,- efterfølgende år

18år og frem
RRKV medlemskab kr. 600,-
Årskort Ishøj banen kr. 1800,-
DMU licens kr. 200,- første år
DMU licens kr. 1.200,- efterfølgende år