RYTTERGÅRDEN - Michelin Power Performance 24

Michelin Power Performance 24

Afprøvet på Anderstorp Raceway i Sverige

Michelin Power Performance Slick

Dæktryk Michelin Power Performance 24

  • For: 2.3 – 2.5* bar (36,2 PSI) 

  • Bag: 1.5 – 1.7* bar (24,7 PSI)

* Target tryk efter seks omgange

Målgruppen er PRO race & endurance !

POWER PERFORMANCE24, Har den samme stivere karkas som Performance, men selve gummi er blødere og mere taknemlig med et bredere “performance vindue”. 

Performance24 laves kun som bagdæk og findes i en 24, soft og hard. Hvor 24 er bredspektret, soft velegnet til lave temperaturer og hard til højere temperaturer. 

Performance24 ligger i mellem Slick2 og Performance, et lidt mere fleksibelt dæk der overall er lettere at holde varme i.

Man får med Performance24 flere kilometer i dækkene, da dækket er designet til lavere slid kombineret med max performance.

Power Performance 24 afprøvet af TrackdayGuiden

Kørselsoplevelse: Performance 24 er på alle måder i samme liga som det rene Performance slick. Biddet og feedbacken er eminent. Dækket møder det bedste af begge verdener fra Slick 2 og Performance; en lidt blødere gummi der tillader flere km i dækket og en stivere karkas der giver bedre feedback. På banen oplevede vi et dæk der havde et lidt brede arbejdsrum, dog fortsat i katagorien, ræs. Heller ikke her tillader dækket for store udsving i ambitions niveauet, gassen skal holdes stram og udsving i tempo viser sig hurtigt på dækslid.   

Holdbarhed: 

Performance 24 er lettere at holde et pænt dækslid på, dette er givet vis grundet den mere taknemlige gummisammensætning, der er hentet fra Slick 2. Dette er også anledningen til en længere holdbarhed. 

Konklusion: 

Er du i den hurtige kategori af ræsere, kan du roligt overveje Performance 24 frem for slick 2, og få det bedste af begge verdener. Holdbarhed og performance!

Læs vores andre test af Michelin dæk her