RYTTERGÅRDEN - Handsker

TrackdayGuiden anbefaler

Skræddersyet handsker

TrackdayGuidens instruktører har de seneste år udelukkede kørt med skræddersyet læderdragter & hansker. Grundet pasform og designfrihed, uden at gå på kompromis med kvalitet, anbefaler vi at man vælger en skræddersyet læderdragt til ræs.

SIKKERHED - LÆDERDRAGT

Værd at vide om handsker

Roadracing handsker har ekstra beskyttelse, såsom plastik/kulfiber-skinner på oversiden af fingrene, knoer og håndflade, der medvirker til at sprede slagkraft og minimere skader på de små knogler i hånden. Ydermere dobbeltsyninger og dobbelt læderlag,

Vi anbefaler at have en “finger bro” funktion, der binder pege- og langefinger, samt lille- og ringfinger sammen. Dette minimerer risikoen for brækkede fingre, da de er mere beskyttede mod vrid ved et styrt. Er dette ikke standard på handsken, kan man selv lave det ved at få syet fingrene sammen på en systue.
Handskerne skal dække op til over håndledene og samtidig dække over den første del af ærmerne i læderdragten.

Detaljer i billeder

Sammensat fingre

Hård plast + pude

Carbon knoer

Håndrygs ventilation

Dainese racing handsker

Dainese producerer mange modeller, TrackdayGuiden har fornøjelsen af at teste 2 modeller, hvor af den ene i flere år har været Rossis foretrukne!

Her er der ingen tvivl om at kvaliteten er i den absolutte top. I topmodellen bliver der ikke gået på kompromis på hverken materialer eller sikkerhed. Handsker til raceren der ikke går ned på udstyr.

DMU - KRAV TIL LICENSKØRERE

Køreren skal benytte støvler og handsker, som sammen med dragten dækker og beskytter hele kroppen fra hals og nedefter.

Skræddersyet læderdragter

TrackdayGuidens instruktører har de seneste år udelukkede kørt med skræddersyet læderdragter. Grundet pasform og designfrihed, uden at gå på kompromis med kvalitet, anbefaler vi at man vælger en skræddersyet læderdragt til ræs.