RYTTERGÅRDEN - Dæktest

HVORDAN AFPRØVER TRACKDAYGUIDEN DÆKKENE?

Dækkene afprøves på instruktørcykler forbindelse med Rookie Camps.

Dækkene afprøves med kørsel på trackdays. Dækkene bliver således afprøvet i forhold til brug af begyndere og øvede, og ikke afprøvet på “professionel” niveau.

TrackdayGuiden kører på Michelin dæk

Vælg dæk og læs mere

Vi deler altid ud af vores erfaringen med både slicks og sportsdæk, hvor vi har testet og kørt på mange forskellige igennem årene. Hiv fat i os på Rookie Camps eller kontakt os på mail og hør vores mening.

Tænk over dit valg af dæktype. Match dit niveau!

Valg af dæk er altid et varmt emne som diskuteres flittigt og kan være præget af “religion”. Der er mange faktorer der spiller ind på en køres oplevelse af et dæk. Specielt i de langsommere grupper hvor kørestil og opsætning af affjedring kan være meget forskellig, vil det give forskellige køreoplevelser fra person til person.

Det gælder om at føle sig sikker

Langt de fleste nye sportsprægede gadedæk kan sagtens anvendes til trackdays i de langsommere klasser. Der er selvfølgelig forskel i deres ydeevne, men det vil oftest være tilfældigt hvilket dæk du føler dig bedst tilpas med. Prøv dig frem, lyt til andres erfaringer men vælg det dæk som du føler dig mest sikker på.