RYTTERGÅRDEN - TRAFIKSIKKERHED

TrackdayGuiden lavede i foråret 2017 en undersøgelse blandt vores brugere. Målet med denne undersøgelsen var at få bekræftet TrackdayGuidens tese om at motorcyklister bliver mere sikre i trafikken, efter de har prøvet kræfter af på en bane, uden trafikkens begrænsninger og fareelementer.

Vi i TrackdayGuiden mener ikke at uddannelse alene løfter trafiksikkerheden. Vi mener at motorcyklisternes mindset skal følge med, og at bevidsthed om at være den “bløde” trafikant er det vigtigste element i at få nedbragt ulykker i trafikken blandt motorcyklister.

Hvad undersøgelsen viser er, at efter en tur på bane har:

45% sat farten i trafikken ned, og blot 3% har øget hastigheden.

65% er mere opmærksom på fareelementer i trafikken.

33%, er helt stoppet med at køre MC på offentlig vej!

Konklusion

TrackdayGuiden mener at resultatet taler for sig selv, og vi fortsætter ufortrødent vores arbejde for at få flere motorcyklister ud på banerne, og øge trafiksikkerheden blandt motorcyklister.

Bonusinfo!

Undersøgelsen viste også at hver anden (50%) der prøver kræfter med en trackday, lokkes med første gang af en kammerat. Så pas på, det er kraftigt vanedannende.

De bedste ambassadører er derfor Jer derude, der allerede kører Trackdays! I gør en forskel og kan være den, der aktivt fjerner endnu en fra ulykkesstatistik.

Undersøgelsen

Godt 10% (100 personer) af vores månedlige brugere på TrackdayGuiden.dk og TG facebooksidevalgte valgte at svare på vores undersøgelse, hvilket vi mener er pænt repræsentativt for TrackdayGuidens målgruppe.